Release dates van games die uitkomen in januari 2017

januari 6, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Release dates van games in januari 2017: waar kunnen we naar uitkijken?

Het begin van een nieuw jaar is ook het begin van een jaar vol met nieuwe games. Er zijn al een hoop game release dates bekend van langverwachte games. In deze post bekijken we enkele van de meest geanticipeerde games die uitkomen in januari. Denk bijvoorbeeld aan Resident Evil 7: Biohazard, Yakuza 0 en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue. Eind januari worden we verwend met deze drie titels!

Resident Evil 7: Biohazard (PS4, Xbox One, PC) – release date: 24 januari

Resident Evil 7: Biohazard speelt zich af na de gruwelijke gebeurtenissen van Resident Evil 6. Het is gevaarlijk, spookachtig en intens. Dit is eigenlijk waar de gehele reeks van Resident Evil horrorgames om bekend staat. In deze game word je meegenomen naar een duistere plantage op het platteland van de Verenigde Staten. Wees voorbereid, want één ding staat vast: je zal ongetwijfeld gaan schrikken. Ben je benieuwd? Kijk eens naar deze trailer.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4) – release date: 24 januari

De Kingdom Hearts-serie is razend populair. Veel gamers genieten van de mix tussen Disney en Square Enix. Kingdom Hearts 2.8 is een samenstelling van meerdere games uit de serie. Welke games zien we hier dan in terug? Je krijgt een HD versie van Dream Drop Distance, de film Kingdom Hearts X Back Cover en Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep – A Fragmentary Passage voorgeschoteld. Geïnteresseerd? Hier een link naar de fantastische trailer.

Yakuza 0 (PS4) – release date: 24 januari

Net zoals de Kingdom Hearts-serie draait de Yakuza-serie ook al een hele tijd mee in de gamewereld. Als de Yakuza-serie jou totaal onbekend is, of je hebt er weleens van gehoord, maar om een of andere reden nooit gespeeld: geen zorgen. Yakuza 0 is het verhaal dat voorafgegaan is aan de gehele Yakuza-serie. De perfecte game om er nu toch eens aan te beginnen! Met deze game neem je een kijkje in de brute wereld van de Japanse maffia. Zie hier de gruwelijke trailer.

 

Tagged with:

Leave a Reply

Secured By miniOrange