Orisa – de nieuwste hero voor Overwatch

maart 4, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Orisa wordt toegevoegd aan Overwatch

Het development team van Overwatch is de afgelopen weken druk bezig geweest met het teasen van de community. Er zou een nieuwe hero aankomen. Iedereen volgde de uitlatingen van Blizzard hieromtrent natuurlijk op de voet. Op basis van enkele afbeeldingen die Blizzard via Twitter en Facebook deelde, werd langzaam maar zeker het een en ander duidelijk. Efi Oladele speelde hierin een grote rol, want zij was degene van wie de community informatie kreeg! De nieuwe hero is dus een robot genaamd Orisa. Het is de derde hero die toegevoegd wordt na de release van Overwatch.

Wat heeft Efi Oladele met Orisa te maken? Het ligt in de lijn der verwachting: de geniale ingenieur Efi heeft Orisa gemaakt! Zij is degene die Orisa geprogrammeerd heeft. Het is een overblijfsel van de zogenaamde OS15-robots, die als taak hadden de stad Numbani te beschermen. Echter, na een aanval van Doomfist werden de robots uit dienst gehaald. Efi was het daar simpelweg niet mee eens. Zij vond dat Numbani toch echt een beschermer nodig had. Vervolgens kocht ze onderdelen van de OS15-robots, bouwde erop los en Orisa is het resultaat.

Orisa’ uitrusting

Haar primaire wapen is een fusion driver die werkt als een machinegeweer. Vergelijkbaar met D.va vertraagt haar snelheid wanneer ze vuurt. Haar alternatieve methode van vuren heet halt!, waarmee ze een projectiel afvuurt waarmee tegenstanders voor een korte tijd naar elkaar worden getrokken, vergelijkbaar met Zarya’s ultimate.

Verder bestaat haar uitrusting uit fortify en protective barrier. Met fortify kan ze meer klappen incasseren en met protective barrier gooit ze een stilstaande barriere die haar team moet beschermen van vijandelijk vuur, vergelijkbaar met Reinhardt. Orisa’s ultimate heet supercharger. Hiermee zet ze een projectiel op de grond waarmee elke hero binnen de range van dit projectiel meer damage doet.

Ze is nu speelbaar op de PTR van Overwatch. Het is nog niet bekend wanneer de officiële release  zal plaatsvinden.

Leave a Reply

Secured By miniOrange