Mercy’s ultimate ability Resurrect wordt compleet omgegooid

augustus 27, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Mercy’s Resurrect wordt een non-ultimate single-target ability

Recentelijk heeft Jeff Kaplan laten weten dat Blizzard grote veranderingen gaat toepassen op de manier waarop Mercy wordt gespeeld. De bekendste healer van Overwatch gaat ability-wise een significante ommekeer maken op de nieuwste PTR (Public Test Realm). Wat moet je je hierbij voorstellen?

Allereerst zal Mercy’s ultimate ability Resurrect dus veranderen. Resurrect is niet langer Mercy’s ult. Het zal nu een gewone ability worden dat uiteraard gebruikt kan worden zonder ultimate charge te genereren. Dit klinkt voor de doorgewinterde speler extreem sterk in de oren, maar koester niet te veel hoop. De ability Resurrect zal zelf namelijk ook fors aan verandering onderhevig zijn. Res is nu een single-target ability met een straal van 5 meter en een cooldown van 30 seconden. Met andere woorden: 5-man Resurrects zullen nooit meer de revue passeren!

Wat wordt Mercy’s nieuwe ultimate ability?

Natuurlijk, als Resurrect verdwijnt als ultimate ability, dan komt daar een nieuwe ultimate voor in de plaats. Mercy’s nieuwe ultimate heet Valkyrie. Dat is een ability die 20 seconden duurt en gedurende die periode verbeteren al haar andere abilities. Ze kan vliegen, haar healing en boost beams sluiten ook aan op andere teammates en ook is hun range groter. Daarnaast heeft ze ongelimiteerd ammo, schiet sneller en doet meer damage. Guardian Angel heeft een grotere reikwijdte en ze regenereert health terwijl ze damage krijgt. De cooldown van Resurrect wordt direct gereset en gereduceerd tot 10 seconden zolang Valkyrie actief is.

Ja, je leest het goed. Overwatch introduceert Super Mercy! Mercy is geen recht toe, recht aan healer meer. Valkyrie geeft haar de mogelijkheid om grote game-making plays te maken en biedt haar een aantal nieuwe opties. Deze veranderingen worden nu live getest op PTR en mogelijk wordt het een en ander dus nog aangepast.

Tagged with:

Comments are closed.

Secured By miniOrange