Hearthstone gaat nieuwe uitbreiding op de markt brengen

april 2, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Na Mean Streets of Gadgetzan komt dan eindelijk een nieuwe Hearthstone-uitbreiding: Journey to Un’Goro. In deze expansion draait het om Un’Goro Crater, een tropisch oord uit World of Warcraft dat bekend staat om z’n flora en fauna. Daarnaast is Un’Goro ook rijk aan dinosauriërs en Elementals. Wederom wordt ook weer een aantal mechanics aan de game toegevoegd. Adapt laat je kiezen tussen een aantal upgrades voor je minions. Quest-kaarten zadelen je op met een lastige uitdaging, die je rijkelijk beloont wanneer deze wordt voldaan. Daarnaast worden ook de Elementals aan Hearthstone toegevoegd. Deze moet je vaak een beurt spelen om extra effecten aan andere kaarten toe te voegen wanneer deze de volgende beurt worden gespeeld.

De release date staat genoteerd op 6 april, dus we kunnen ons opmaken voor een grote veranderingen op korte termijn. Waarom treden er dan veranderingen op? Uiteraard omdat er een hoop nieuwe kaarten bijkomen. Onlangs zijn de laatste kaarten uit de doeken gedaan en online gepubliceerd. Via deze link kun je de nieuwe kaarten eens goed inspecteren.

Wat komt er – naast een hoop nieuwe kaarten – nog meer bij kijken?

Daarbij zal Un’Goro ook het nieuwe Hearthstone jaar inluiden. Het nieuwe jaar inluiden – wat betekent dat nu weer? Kaarten van eerdere uitbreidingen en adventures (The Grand Tournament, League of the Explorers & Blackrock Mountain) zullen dan niet meer in de standaard mode te spelen zijn. Die zijn dan slechts te spelen in de wild mode.

Daarnaast zullen een aantal veelgebruikte classic kaarten niet meer in standaard te spelen zijn. Denk daarbij aan populaire kaarten als Azure Drake, Conceal, Power Overwhelming, Ice Lance en de legendaries Sylvanas en Ragnaros. De week voor de expansie zijn er nog een aantal log-in rewards met packs, gold en dust. Maak daar gulzig gebruik van! Vanuit de community wordt er veel geklaagd over piraten – al die agressieve piraten zorgen voor simpele, eenzijdige gameplay. Deze expansion staat onder andere in het teken van Elementals. Het zou de Hearthstone-community goed doen als deze vernieuwing tezamen gaat met wat verademing.

Comments are closed.

Secured By miniOrange