Doomfist is eindelijk gearriveerd!

juli 31, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Doomfist is nu te spelen in Overwatch

De almachtige Doomfist is er dan eindelijk. We hebben weliswaar niet zo lang moeten wachten als op Sombra. Maar als er dan toch een nieuwe announcement wordt gedaan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk kunnen spelen met die hero! Hier volgt een snelle uitleg van Doomfists abilities. Zijn rechtermuisklik kill is Rocket Punch en doet veel damage. Je kunt de knop ingedrukt houden om de skill te chargen. Het kan tot ongeveer 250 damage doen. Door Rising Uppercut (shift) is hij tevens vrij mobiel! Deze skill kun je ook combineren met Seismic Slam (e) om nog hoger te komen. Zo kun je bijvoorbeeld bij snipers als Hanzo en Widowmaker komen en het hen moeilijk te maken. Wel een groot nadeel is dat als zijn abilities op cooldown staan, hij geen rol van betekenis speelt. Doomfist moet dus vooral gebruikt worden in samenwerking met andere heroes. Zie hier wat gameplay!

Zijn er nog andere patches doorgevoerd?

Jazeker, en niet geheel onbelangrijk! De patch voert kleine maar significante balanceringen door m.b.t. Reinhardt, Zarya en McCree. Zo wordt Reinhardts swing speed met 10 % worden verhoogd. Ook worden verschillende bugs in verband met Rocket Hammer hitregistratie gefixt. Fijn! Want dat was een groot probleem in de competitive community.

Wat betreft McCree: zijn Flashback zal bovenop de steun de tegenstanders hevig vertragen. Daardoor wordt het lastiger voor hen om te ontsnappen terwijl ze stuurden zijn (vooral in de lucht). Blizzard zegt hierover dat Flashback consistenter wordt tegen snelle heroes zoals Genji en Lucio. Terechte verandering!

Last but not least, Zarya’s ultimate ability (Graviton Surge) zal vanaf nu alle mobility abilities ontnemen van tegenstanders die gevangen worden in het zwarte gat. Sommige abilities van heroes gaven hen de mogelijkheid vrij makkelijk uit de Surge te ontsnappen. Door deze verandering wordt dit in ieder geval lastiger gemaakt voor hen.

Comments are closed.

Secured By miniOrange