Blizzard komt met nieuwe Hearthstone-uitbreiding: Knights of the Frozen Throne

augustus 11, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Knights of the Frozen Throne komt 11 augustus uit

Blizzard heeft eindelijk de exacte releasedatum van de volgende Hearthstone-uitbreiding uit de doeken gedaan. Eerder was alleen bekend dat het om begin augustus ging. Zoals je in de titel al hebt kunnen zien, is de naam van de uitbreiding Knights of the Frozen Throne. Op 11 augustus komt de uitbreiding uit in Europa.

Waar is deze uitbreiding op gebaseerd? Het verhaal van de uitbreiding draait om het continent Northrend uit World of Warcraft. Daar zetelt ook de Ice Crown Citadel – een belangrijke dungeon. In de uitbreiding zal je deze dungeon moeten uitspelen om nieuwe kaarten te ontgrendelen.

In totaal worden er 135 nieuwe kaarten aan het spel toegevoegd. Dat zijn een hele hoop nieuwe kaarten! Dit geeft het spel een grote impuls, waardoor veel gevestigde decks zullen vervagen en plaats moeten maken voor nieuwe decks. Inmiddels is een groot deel van de kaarten al bekendgemaakt via bekende streamers en andere belangrijke figuren in de Hearthstone-scene. Neem hier een kijkje voor een overzicht.

Dus: what’s new?

Allereerst kunnen spelers hun eigen hero vervangen voor een Death Knight-versie die beschikt over een eigen hero power. Daarnaast introduceren sommige kaarten een nieuwe mechanic, namelijk ‘lifesteal’. Hoe werkt dit? Simpel, als een lifesteal-kaart schade toebrengt, dan worden health points toegevoegd aan de hero die de kaart controleert.

Als de uitbreiding uitkomt, dan kunnen spelers het in een singleplayermodus opnemen tegen opponents die zij in acht verschillende missies tegenkomen. Heb je een missie voltooid, dan speel je een aantal kaarten vrij. En hoe meer kaarten je vrijspeelt, hoe meer variatie je kunt aanbrengen in je decks! Overigens kun je wederom een pre-order doen: 50 packs voor 50 euro. Waarom zou je dat doen? Omdat je dan ook een nieuwe cardback cadeau krijgt! Al met al gaat Hearthstone weer een leuke, enerverende periode tegemoet met veel nieuwe kaarten.

Comments are closed.

Secured By miniOrange