Wedden op League of Legends

Wedden op League of Legends

Wat is League of Legends?

Om te gaan wedden op League of Legends is het handig te weten waarop je wedt en waarom. League of Legends (LoL) is een computerspel dat gebaseerd is op het spel Warcraft III. Het is een multiplayer online battle arena (MOBA), wat inhoudt dat de speler een personage speelt dat lid is van één van twee teams. Het spel kan alleen online gespeeld worden en er wordt tegen computergestuurde personages of menselijke spelers gespeeld. De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen. Ook kunnen ze door het spel heen goudstukken verdienen. Hier kunnen ze voorwerpen mee kopen en zo sterker worden. Voor meer informatie, zie onze uitgebreide uitleg over LoL.

Belangrijke wedstrijden

League of Legends is één van de populairste games ter wereld. De League of Legends World Championschip is het grootste evenement in eSports wereldwijd. Het gametoernooi heeft een prijzengeld van boven de twee miljoen euro voor de uiteindelijke winnaars. Finales worden doorgaans bekeken door tientallen miljoenen mensen.

Zoals bij ieder andere eSport is het voor bookmakers lastig te bepalen welk team favoriet is, aangezien games als League of Legends alsook de kennis ervan relatief nieuw is. Gokkers kunnen hiervan profiteren door zich goed in te lezen en gebruik te maken van bepaalde odds. Belangrijke wedstrijden zijn op meerdere manieren te volgen, waarbij Twitch het meest gebruikt wordt. Daarnaast is Twitch zeer handig bij live wedden op League of Legends en andere games.

Wedden tips voor League of Legends

Zoals gesteld onder de hoofdpagina moet er bij het wedden op League of Legends gelet worden op drie punten: uitgaan van de statistieken (hoe vaak wint een team/speler, hoe is het gesteld met de vorm van eSporters), wees op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (volg spelers via social media om op de hoogte te blijven) en wees vertrouwd met de game. Daarnaast kan je op verschillende manieren bij LoL gokken. Je kan geld inzitten op welk team het toernooi gaat winnen, maar ook of een wedstrijd eindigt in winst, verlies of gelijkspel. Andere opties zijn bijvoorbeeld het exacte aantal punten dat een team scoort of dat het aantal kills een even of oneven nummer is.

Secured By miniOrange