Wedden op Hearthstone

Wedden op Hearthstone

Wat is Hearthstone?

Wedden op Hearthstone kan op verschillende manieren, maar eerst kort een uitleg. Het spel Hearthstone: Heroes of Warcraft is een verzamelkaartspel en is gebaseerd op het spel World of Warcraft. Het spel werd in 2013 aangekondigd en werd een jaar later uitgebracht. In het spel kunnen de spelers uit 9 helden van Warcraft kiezen, kaarten verzamelen en deze gebruiken om met krachten en wapens hun tegenstander te verslaan. In totaal zijn er 951 verschillende speelkaarten. Spelers kunnen hier hun eigen kaartencollectie van maken. Voor meer informatie, zie onze uitgebreide uitleg over Hearthstone.

Belangrijke wedstrijden

Er zijn wereldwijd diverse toernooien waarin professionele spelers het tegen elkaar opnemen. De bekendste zijn uiteraard de internationale wedstrijden, zoals het EK en het WK. Thijs Molendijk, alias ThijsNL, is een Nederlandse pionier in het Hearthstone-circuit. De jongeman uit Enschede is al tweemaal gekroond tot Europees kampioen (2015 en 2016) en behoort tot de wereldtop. Naast de grote internationale toernooien zijn er natuurlijk ook vele regionale competities. Het gameschema van Hearthstone is echter nog niet zo uitgebreid als bij andere games, zoals bijvoorbeeld CS:GO en League of Legends. Blizzard Entertainment organiseert veel toernooien, maar ook derden doen dat. De grootste competitie is de Archon Team League, waarbij de acht beste teams het tegen elkaar opnemen. Team Nihilum, waar ook Molendijk bij zit, won deze competitie als eens.

Wedden tips voor Hearthstone

Zoals gesteld onder de hoofdpagina moet er bij het wedden op Hearthstone gelet worden op drie punten: uitgaan van de statistieken (hoe vaak wint een team/speler, hoe is het gesteld met de vorm van Esporters), wees op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (volg spelers via social media om op de hoogte te blijven) en wees vertrouwd met de game. Daarnaast kan je bij meerdere bookmakers op verschillende manieren bij Hearthstone gokken. Je kan geld inzitten op welk team de wedstrijd of toernooi gaat winnen, maar ook welke kaart wanneer wordt gespeeld. Laatste tip: kijk ook altijd op Reddit. Hier zijn speciale pagina’s waar fans en gamers elkaar ontmoeten en de laatste ontwikkelingen omtrent games zoals Hearthstone worden besproken.

Secured By miniOrange