FIFA 18 – Wat kunnen we verwachten?

juni 11, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

FIFA 18 laat niet lang meer op zich wachten

De E3 staat op het punt te beginnen! Er komt een hele lading waardevolle informatie de kant op van de fanatieke gamers. Aankondigingen van nieuwe games, meer informatie over al aangekondigde games, gameplay video’s etc. Zoals ieder jaar komen er ook weer een handjevol sportgames van EA uit. Hieronder valt dus ook FIFA 18. Waar gaat EA zich op richten met betrekking tot verbeteringen? Verwacht in ieder geval licht opgepoetste graphics, betere AI en een vernieuwde verhaalmodus.

Het gaat er dus beter uit zien!

Niet geheel verrassend dat EA de game op dit punt wil verbeteren. Vorig jaar deden ze namelijk dezelfde belofte. En het jaar daarvoor ook. Eigenlijk is dit altijd wel een puntje op de agenda. Ze werken dit jaar voor de tweede jaar op rij met Frostbite. Goede zet, want als je het mij vraagt zijn ze op visueel gebied goed vooruit gegaan. De lichteffecten vallen vooral op. In het stadion, op de shirts, de gezichten en het veld. Ook gaan ze extra aandacht besteden aan het publiek. Toegegeven: ook op dat punt hebben ze grote stappen gemaakt. Maar het kan nog beter. Daar werken ze nu aan. Ik ben benieuwd!

Dribbelen moet makkelijker worden

Je hebt twee soorten FIFA-spelers: via de flanken of binnendoor. De eerste categorie geeft een voorzet op een kopsterke spits en maakt zo zijn doelpuntjes. Maar de spelers die binnendoor wil dribbelt veel. Heel veel. Goed nieuws voor de dribbelaars onder ons: EA wil het dribbelen makkelijk maken. Met een Messi of Hazard kun je nu veel makkelijker slalommen. Nog sneller je route aanpassen om tackles te ontwijken of uit het niets een verdediger eruit accelereren. Het gaat nu dus ook steeds meer uitmaken hoe hoog de dribbelskills van de voetballer zijn. Het zal uiteraard allemaal een stukje makkelijker gaan met Messi dan met Smalling… Er gaat simpelweg wat meer voetbal in zitten. Prima verandering!

Wat gebeurt er met Journey?

Journey was een groot succes en dat gaat EA dus ook uitbouwen. Hoofdrolspeler Hunter komt terug met een aanvullend avontuur. Je kunt hem nu zelfs gaan customizen. Er is ook wat meer interactie met de grote spelers en de keuzes die je maakt zullen meer impact hebben op het verhaal. Je kunt de wedstrijden in The Journey nu ook met twee spelers spelen. Daarnaast komen er ook meer speelbare personages!

Verwachting

FIFA 18 wordt qua graphics nog beter dan FIFA 17. Hij gaat er uitstekend uit zien en nieuwe content bieden. Baanbrekend? The Journey breidt uit en biedt nieuwe mogelijkheden. Nee, maar zeker wel om enthousiast van te worden!

Comments are closed.

Secured By miniOrange