Release dates van games die uitkomen in april 2017

april 17, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Release dates van games in april 2017: waar kunnen we naar uitkijken?

In de game scene is het altijd maar afwachten hoe een game gaat bevallen. Zo kun je van een game enorm hoge verwachtingen hebben, maar blijkt het helaas toch een tegenvaller te zijn. Of je koopt een game op de bonnefooi en je speelt het maandenlang non-stop! Echter staat een ding vast: geen maand gaat voorbij of er wordt weer een nieuwe horde aan games uitgebracht. Ook deze maand lichten we drie games uit die uitkomen in april.

Sniper: Ghost Warrior 3 – release date: 25 april (PS4, Xbox One, PC)

Er is iets ongelooflijk zaligs aan het maken van een headshot met een sniper rifle van een afstand van wel honderden meters. Dat is zo’n beetje wat je kunt verwachten van deze game. Je krijgt bonus experience voor zulke (s)kill headshots. Wat wel een leuke toevoeging is: er zit een zeker tactische element in verwerkt. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende sniper rifles en bijbehorende scopes. Uiteraard zal de wind(richting) je ook parten spelen. Daarnaast ben je ook in bezit van een drone, waarmee je de omgeving kunt verkennen. Het is weliswaar gekenmerkt als een B-tier game, maar het is gemaakt door een absolute A-productie. De game in zijn algemeen ziet er dan ook fantastisch uit. Neem hier een kijkje naar de gameplay.

Mario Kart 8 Deluxe – release date: 28 april (Nintendo Switch)

Menig gamer heeft op de gameboy, nintendo of Wii U weleens een potje Mario Kart gespeeld. Het is dan ook een verslavend en zeer competitief spelletje! Mario Kart 8 Deluxe is eenzelfde soort racing game, dat ontworpen is voor de Nintendo Switch. Het is de eerste game die verder bouwt op de welbekende Mario Kart-series. Uiteraard bezit deze game nieuwe features, zoals enkele nieuwe karakters en meer opties voor Battle Mode. Zo bezit je nu vijf ballonnen aan het begin van in plaats van drie. Daarnaast draagt de nummer een nu sowieso een kroon (en niet meer alleen op HUD-maps). Een game waar menig Mario Kart-fan dus naar uitkijkt en geheel terecht!

Yooka-Laylee – release date:  11 april (PS4, Xbox One, PC, Mac)

Wat deze game interessant maakt, is omdat het ons letterlijk terugbrengt naar ons verleden. Ja, het gaat hier om oude 3D-platforms. Je kunt de vraag opwerpen of design-elementen van een platformen uit de jaren 90 ook in het moderne gamen nog vermakelijk kunnen zijn. Ik zeg: ja! Natuurlijk. Misschien niet om jaren lang plezier uit te halen, maar zeker wel voor casual gading. Het zit in het geheugen van de gamer gegrift: werelden verkennen en collectibles verzamelen is nog altijd leuk om te doen. Hier en daar is de game wat inconsistent qua kwaliteit, maar de humor in de game en het plezier dat je ervoor terugkrijgt maakt het helemaal goed. Yooka-Laylee is niet de terugkeer van 3D-platformers, maar het is absoluut leuk voor de afwisseling. Tevens brengt de game letterlijk het kind in je naar boven door al die nostalgische features! Bekijk hier wat gameplay.

Comments are closed.