Overwatch krijgt eindelijk een Deathmatch-modus!

augustus 20, 2017 Posted in Uncategorized by Geen reacties

Eindelijk Deathmatch in Overwatch!

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Deathmatch-mode in (shooter) games. Blizzard gaat deze geliefde speelmodus namelijk ook toevoegen aan Overwatch! Een verrassing is het niet: Deathmatch bestaat als speelmodus al vrij lang. Het zal onder de paraplu vallen van de Overwatch Arcade, waar verschillende game modes gespeeld kunnen worden. Het is inmiddels live op de Public Test Realm.

Leuk, maar wat is Deathmatch nu eigenlijk? Eigenlijk draait het allemaal om het volgende: dood alles wat je tegenkomt, want iedereen is je tegenstanderd en zal jou ook proberen te killen. In Overwatch zal het in twee verschillende modi voorkomen. Free For All, een brawl bestaande uit 8 man, waarbij de speler wint die het eerst 20 kills weet te pakken. Daarnaast zal er ook een Team Deathmatch komen. Daarbij speel je 6 tegen 6 en race je als team om het eerst tot 30 kills te komen. Er is echter een addertje onder het gras: Mercy resurrections zullen kills wegnemen van de kill count. Dat betekent dus: kill Mercy eerst en daarna de rest.

Spelen we dezelfde maps?

Over het algemeen speel je inderdaad op de maps zoals je die kent, maar deze maps zullen hier en daar wel aangepast worden. Deze veranderen dienen vanzelfsprekend de Deathmatch-mode. Maar er wordt ook nog een nieuwe map aan toegevoegd, die speciaal gemaakt is voor Deathmatch: Château Guillard.

Deathmatch is niet het enige grote ding dat nieuw toegevoegd zal worden aan Overwatch PTR. Grote buffs voor Roadhog, Junkrat en Widowmaker liggen ook in het verschit. Zeker voor de vervallen Roadhog is dat broodnodig. Wil je graag weten wat die veranderen precies zullen inhouden? Neem dan vooral eens een kijkje op deze site. Een ding is duidelijk: Blizzard blijft innovatief met betrekking tot het verfijnen van hun shooter. Tot nu toe lukt het ze nog steeds heel goed om het spel leuk te houden!

Tagged with:

Comments are closed.

Secured By miniOrange