Hearthstone: Heroes of Warcraft

Het spel Hearthstone: Heroes of Warcraft is een verzamelkaartspel en is gebaseerd op het spel World of Warcraft.  Het spel werd in 2013 aangekondigd en werd een jaar later uitgebracht.

Hearthstone Heroes of Warcraft

Hoe werkt Hearthstone?

In het spel kunnen de spelers uit 9 helden van Warcraft kiezen, kaarten verzamelen en deze gebruiken om met krachten en wapens hun tegenstander te verslaan. In totaal zijn er 951 verschillende speelkaarten. Spelers kunnen hier hun eigen kaartencollectie van maken. Er kan een beperkt aantal gratis kaarten gekozen worden. Hierna kunnen er nieuwe kaarten gewonnen worden of gekocht worden met speelgeld of echt geld. Kaarten kunnen in het spel echter niet geruild worden met andere spelers.

De speler krijgt willekeurig een aantal kaarten en moet hiermee proberen de avatar van de tegenstander te vernietigen. Op de kaarten staan magische acties, personages en bonussen. Je moet proberen om bepaalde kaarten langer vast te houden en deze op het juiste moment in te zetten en zo goede strategische en gevaarlijke combinaties te maken. Op deze manier probeer je de tegenstander te verslaan.

Er zijn drie verschillende soorten kaarten. De personagekaarten bieden een soort van aanvalsmacht. Elke kaart heeft zijn eigen kracht en levensbalk. Naast het inzetten van personages moet je ook proberen de personagekaarten van je tegenstander uit te schakelen. Als de personages te sterk worden ontstaat er namelijk een krachtig leger die de eigen held van de speler in een keer kan verslaan.

Naast de personagekaarten zijn er ook bonuskaarten die je personage van een bonus voorzien. Zo kunnen zwakke personages ineens veranderen in een onverslaanbaar leger en zijn er extra levenspunten te verdienen. Het derde type kaarten zijn de magische acties. Dit zijn mogelijkheden tot explosies en levensreddende acties. Deze kaarten kunnen het spel in één keer doen omslaan en hiermee kunnen dus alle tactieken verslagen worden.

Wedden op Hearthstone

Het is ook mogelijk om het nog spannender te maken en te wedden op dit fantastische kaartspel! Een goede voorbereiding is essentieel. Zorg dat je alle ins en outs weet van Hearthstone, de laatste ontwikkelingen en de statistieken.

Secured By miniOrange