FanDuel

FanDuel is een bekende en grote fantasy sportswebsite. Het is één van de grootste spelers op de Amerikaanse markt van fantasy sports. De website is opgericht in 2009 door Hubdub. De site richt zich op sporten die een volledig seizoen draaien en waarbij bij winst dagelijks een bedrag aan de spelers wordt uitgekeerd. Af en toe vindt er een competitie plaats die slechts een week duurt. In 2010 organiseerde de website het eerste Fanduel Fantasy Football Championshop (FFFC) waarmee 25.000 dollar verdiend kon worden.

FanDuel is via de computer, tablet en smartphone te spelen. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal fantasy sports te kunnen spelen en aan competities deel te kunnen nemen. Er kunnen verschillende soorten fantasy sports gespeeld worden bij FanDuel. Denk hierbij aan basketbal, voetbal, football, honkbal, nascar en golf.

Fanduel Spellen

FanDuel biedt spellen aan die te vergelijken zijn met de bekende spellen uit het pokeren. Het zijn daarmee een soort van weddenschappen. Wedden op de fantasy sports heeft een bepaalde mate van het element uit het pokeren in zich. Je gokt op de wedstrijden en hebt de uitslagen voor een deel zelf in de hand. Je stelt zelf als manager een team van spelers samen met het budget. Met deze spelers verzamel je punten. Deze punten zijn gebaseerd op de prestaties van de spelers uit je team in de echte competitie. Je moet dus inzicht hebben in de spelers en hun kwaliteiten en zo het beste team zien samen te stellen. De winstuitkeringen bij deze fantasy sports kunnen zeer hoog zijn. Afgelopen jaar won een fan bijvoorbeeld een miljoenenbedrag met het samenstellen van het juiste team en daarmee winnen van spellen.

Je kan geld verdienen met het spelen van de fantasy sports. Daarnaast ontvang je een welkomstbonus als je je aanmeldt bij FanDuel. En als je een andere deelnemer aanmeldt, krijg je een fee als beloning. Hiermee kan je je inkomsten dus vergroten. Daarnaast is het ook een voordeel van FanDuel dat je bij het beginnen van een spel ook elke keer geld ontvangt. Dit is bij sommige andere aanbieders van fantasy sports niet het geval.

Secured By miniOrange