Draftkings

Draftkings is één van de grootste aanbieders van fantasy sports. Dagelijks of wekelijks kunnen de spelers meedoen aan sportgerelateerde wedstrijden en hier geld mee verdienen. Draftkings is opgericht in 2012 door Jason Robins., Paul Liberman en Matthew Kalish. De website begon met één sport en kon door investeringen in de jaren die volgden steeds verder uitbreiden. Er kan met diverse Amerikaanse sporten en sportcompetities gespeeld worden, maar ook met Europese competities zoals de Engelse Premier League en de Champions League.

Draftkings

Draftkings biedt vele fantasy sportwedstrijden aan. Deze kunnen op verschillende levels gespeeld worden. Zo zijn er wedstrijden voor beginnende spelers, wedstrijden waarbij spelers winnen als ze in de bovenste helft eindigen, spellen waarbij spelers één op één spelen en toernooien waarin een beperkt aantal spelers grote geldbedragen kan winnen. Als één van de grootste aanbieders is er bij Draftkings een ruime keuze aan competities en spellen. Spelers kunnen de fantasy sports via de website spelen, maar ook via een mobiele app. Deze app heeft op dit moment de grootste focus voor Draftkings. De app is voor hen het middel om het bedrijf verder te kunnen laten groeien. Mensen hebben de hele dag een smartphone bij zich en kunnen daarom gemakkelijk op elk gewenst moment fantasy sports spelen.

Draftkings competitie

Als speler bij Draftkings meld je je aan bij een bestaande competitie of je start een eigen competitie met een vriendengroep. Door slechts een paar euro te betalen kan je al meedoen. Hoe meer je betaalt om mee te doen, hoe meer geld je kan verdienen. Als je geld hebt ingelegd, kan je met fictief geld spelers kopen. Het is belangrijk om hier slimme keuzes in te maken. Als je een dure speler koopt, kan je daarna alleen nog maar goedkope spelers kopen die minder goed zijn. Soms kan het daarom beter zijn om minder dure spelers te kopen en een goed team samen te stellen. Daarbij is het belangrijk om in de gaten te houden hoe de spelers zich in de echte wereld ontwikkelen en hoe zij presteren. Naast het geld verdienen met het spelen van het spel, kan je ook een bonus verdienen als je een vriend aanmeldt om ook mee te spelen. Ook ontvang je dan een verdubbeling van het inleggeld.

https://poelweb.nl/speelgoed/houten-poppenwagens/

Secured By miniOrange