Wedden op escorts met Tipbet

Tipbet bestaat sinds 1995 en is wereldwijd één van de bekendste bookmakers. Hun hoofdkwartier is, net als bij vele andere wedkantoren, gevestigd op Malta. Hun site is beschikbaar in de talen Engels, Duits, Turks en Grieks. Tipbet is vaak deals aangegaan met Duitse voetbalclubs, zoals bijvoorbeeld Bayer Leverkusen en Werder Bremen. Tegenwoordig pompt het ook veel geld en aandacht in E-sports. De site streamt als één van de weinige bookmakers live wedstrijden uit de Electronic Sports League (ESL). E-sports waar op gewed kan worden bij het wedkantoor zijn onder andere League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 en Starcraft II.

Handleiding Tipbet

Via de hoofdsite van Tipbet kan je doorklikken op het kopje Esports in het midden van het scherm. Daarboven staat nog het embleem ‘New’, om aan te geven dat Tipbet sinds kort ook E-sports aanbiedt. Je kan ook gelijk surfen naar https://www.tipbet.com/en/esports, dus na /en het extra achtervoegsel ‘esports’. Rechtsboven kun je snel en gemakkelijk een account aanmaken en inloggen. Allereerst zie je een enorme banner met daarop reclame, ditmaal de boodschap dat je 200% welkomstbonus krijgt. Dus als je €10,- stort, krijg je €30,- om mee te wedden. Aan de linkerzijde zie je alle e-sports waar je op dat moment op kan wedden. Het schema dat Tipbet bijhoudt aangaande e-sports is echter miniem, ook in vergelijking met andere wedkantoren. Je kan alleen wedden op wedstrijden die binnenkort (vaak binnen een paar dagen, maximaal een week) worden gespeeld. Er is dus geen agenda van de komende weken of maanden.

OPEN EEN ACCOUNT EN PAK DE 100% tot 100 EURO TIPBET BONUS!

Tipbet Aanbieder E-sport

De mogelijkheden van gokken zijn divers, zoals te zien is bovenin het scherm. Tipbet is zeer gebruiksvriendelijk en binnen enkele simpele klikken kun je al een gok plaatsen. Nadat je bent ingelogd, kan je gewoon een selectie aanklikken waarop je wilt wedden. In het voorbeeld wordt niet alleen voorspeld dat het team Splyce de wedstrijd wint tegen Team Vitality (onder 1), maar ook dat in de tweede gespeelde map Splyce wint van Team Vitality (onder 2M-1). Er kan dus worden gewed op de totale uitslag, maar ook op specifieke mappen.

Aanklikken bij een wedstrijd en je weddenschap wordt handig in beeld gebracht, rechts bij ‘Betting Slip’. Het laat zien wat je inzet (€4,-) is, wat de hoogte per weddenschap is (2 x €2,-) en wat je maximaal kan winnen (€4,74, dus 74 eurocent). Vervolgens klik je op het groene ‘Place Bet’ en ‘Confirm Bet Placement’ en je hebt officieel gewed. Onder ‘Bettings Slips’ kan je zien waar je op hebt gewed en wat je gokgeschiedenis is. Uitbetaling gebeurt snel en accuraat.

Tipbet aanbieder E-sport

Oordeel

Zoals gesteld is Tipbet simpel te gebruiken. De site is overzichtelijk en ook via mobiel en app is gokken zo gedaan. In vergelijking met andere bookmakers moet echter gesteld worden dat Tipbet aanzienlijk lagere odds hanteert. Daarom gaan ervaren gokkers vaak naar andere bookmakers, omdat ze daar meer geld kunnen verdienen en beter worden geholpen met uitvoerigere statistieken. Het blijft echter een betrouwbare bookmaker waarbij je met een gerust hart geld kan inzetten, wat veel amateur-gokkers dan ook doen. E-sports speelt bij het wedkantoor niet de hoofdmoot: andere sporten worden met meer informatie en wedmogelijkheden aangeboden. Toch blijkt het met onder andere met een livestream van ESL-wedstrijden mee te groeien met de stijgende populariteit van e-sports.

OPEN EEN ACCOUNT EN PAK DE 100% tot 100 EURO TIPBET BONUS!

Secured By miniOrange