Pinnacle, eSports bookmaker

Voor bezoekers uit Nederland is het vanwege de Nederlandse wetgeving momenteel niet mogelijk een account bij Pinnacle te openen.

Pinnacle

Pinnacle (voorheen Pinnacle Sports) is een wedkantoor dat in 1998 is opgericht. De private organisatie bedient klanten uit meer dan 100 landen (niet Nederland). Hun site is beschikbaar in 19 talen. Veel bedrijfsinformatie, zoals de hoeveelheid werknemers en de jaarlijkse omzet, wordt privé gehouden. Algemeen wordt aangenomen dat de bookmaker ieder jaar enkele miljarden dollars aan omzet genereert. Opvallend detail: het hoofdkantoor is gesitueerd op Curaçao. Het bedrijf was in 2010 één van de eerste bookmakers wereldwijd die gokken op eSports ging aanbieden. In december 2014 bereikte het wedkantoor de mijlpaal van 1 miljoen eSports-weddenschappen. In februari 2017 was dit aantal al gestegen naar 5 miljoen.

Handleiding

Pinnacle is één van de weinige wedkantoren waarbij eSports met alle egards wordt behandeld. De laatste eSports-odds, een zeer uitgebreid schema met wedstrijden en toernooien én zeer handige achtergrondinformatie maken Pinnacle tot een favoriet voor eSport-gokkers. Het heeft zelfs een eigen Twitteraccount, namelijk https://twitter.com/PinnacleESports.

Pinnacle bonus eSports

Als er blik wordt geworpen op het aantal submenu’s kan er al worden geconcludeerd dat het wedkantoor eSports zeer serieus neemt. De laatste odds, een schema, artikelen en eSport-hulp voor beginners staan bovenaan in de oranje balk. In al deze menu’s staat uitgebreide informatie over gamen en over het wedden daarop.

Pinnacle bonus eSports

Zowel de ervaren gokker als de beginneling kan zich prettig voelen bij het wedkantoor. Informatie over eSports, de verschillende games, hoe je moet gokken, welke bonus je wanneer krijgt… Echt alles is aanwezig op de site. Daarbij claimt Pinnacle dat zij de beste odds ter wereld bieden. Ook stellen ze dat winnaars, ‘in tegenstelling tot andere wedkantoren’, altijd welkom blijven en ze niet beperken of bannen.

Oordeel Pinnacle

Het is jammer dat Nederlandse spelers (nog) niet geaccepteerd worden door deze bookmaker. Het wedkantoor behandelt eSport-gokkers namelijk zeer goed. Allerlei soorten informatie wordt op de site gegeven om de gokker beter te laten presteren. Daarbij biedt het de beste odds en blijven winnaars altijd welkom.

Secured By miniOrange